Vardagsbilder

Apropå utmaningar och kreativitet, som varit mitt favoritämne genom flera dagars inlägg, har sambon nu byggt färdigt en fungerande kommentarsfunktion på sin fotosida.
Därmed har han inte längre något emot att jag visar den för folk, så  Ladies and Gentlemen, I give you Powered by Porridge!

Där får man se vardagsglimtar genom hans mobilkamera, två bilder per vecka, och emellanåt skymtar något av mina garnnystan i ett hörn…

Annonser

4 thoughts on “Vardagsbilder

  1. Vilken bra titel. Och initiativ. Jag är på vippen att låta mig inspireras därav, faktiskt. Powered by Filmjölk (om det inte vore för att det bara finns yoghurt i Portugal)

  2. Ja, visst är det! 🙂

    Och att ta sig en uppgift i att leta veckansbild gör att man ser mer av skönheten i vardagen, även lata sambos som jag får en knuff i rätt riktning. Fler fotoutmaningar till folket!

  3. Egentligen började det inte som en utmaning och jag ser det inte riktigt på det sättet heller – utan snarare som ett utlopp för kreativitet och inte fastna i ett hamsterhjul med äta, sova, jobba. Tror det var några veckor på jobbet med för lite variation där idén föddes.
    Men för att inte bli lat är ändå vissa regler bra så det blir av även motiga veckor. Låt dig inspireras och berätta gärna i vilken form det blir 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: